Verebus

Housewarming & nieuwsjaarsevent

25-01-2024

Zo'n honderd relaties en medewerkers hebben donderdag in De Loods een toast uitgebracht op ons nieuwe onderkomen en het nieuwe jaar. Na een welkomstwoord van Pieter van Breugel werden Commandeur Jeroen Hodes (directeur DMI), Tom van Oostrom (directeur Foxiz) en Roger Pels (eigenaar De Loods) op het podium uitgenodigd voor een kort vraaggesprek. Dit markeerde ook direct de officiële lancering van de documentatie-academie, een samenwerking tussen Verebus en Foxiz op het gebied van technischedocumentatietrainingen.

Tijdens de borrel kon iedereen natuurlijk een kijkje nemen in het nieuwe kantoor van Verebus en de vergaderfaciliteiten van De Loods. Maar daarna werd het serieus en was het tijd voor de echte verbindende activiteit: The Connection. Bij deze interactieve quiz leidden alle vragen en antwoorden tot één alles verbindend antwoord. Naast een eervolle vermelding voor Verebussers Patrick Fakkert en Frans Kroon was het Guy Thoms (policy advisor bij Directorate General for Enterprise and Innovation bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) die er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor ging. Gefeliciteerd Guy!

Daarna konden we ons nog tegoed doen aan allerlei Duitse, Zweedse en Franse hapjes - een knipoog naar de locatie van de drie kandidaat-werven van de lopende aanbesteding voor de nieuwe onderzeeboten - en bijpraten met collega's en relaties. Dat het maar een mooi jaar mag worden!

  • Deel dit artikel: